måndag, augusti 28, 2006
GI och husaffärer
Idag har det varit full fart. Började med höstens första invägning i morse - inte så kul. Har startat med GI-metoden och varit supermätt hela dagen. Kvällens Gorgonzolakyckling (ur Ola Lauritzsons bok) var fantastiskt god. Går utmärkt att använda som bjudrätt. Däremot var den ganska mäktig!

Har också varit på banken och kollat att lånelöftet vi fick för länge sedan fortfarnade gäller. Det gör det. Däremot var det svårt att få ett tak för hur dyrt hus vi egentligen har råd med. Han ville nog att vi skulle få ett pris av husfirman först så kunde han räkna på det.

Har också bokat tid hos Myresjöhus för vidare samtal på onsdag. Han bokade in oss en timme så nu blir det nog allvar. Han ville också att vi skulle ha någorlunda koll på vilket hus vi vill ha - HJÄLP! Vi har bläddrat i huskatalogen ikväll och lyckats ena om några möjliga kandidater, men det är naturligtvis inte helt oviktigt med priset för de olika husen. Ska hur som helst bli skönt att äntligen komma igång med projektet. Då har man ju något att svara alla som frågar hur det går med huset också.

Har också börjat lägga schema och det går sakta framåt. Är ju inte så svårt i början när allt är vitt, men när det bara är några kvar vet jag att det kan bli bekymmer... Hur som är det skönt att man börjar få lite konturer.
 
Nedtecknat 21:58 Detta inlägg ¤


0 har kommenterat inlägget: