onsdag, december 06, 2006
Kreativitet & Trötthet
Hemma igen efter två lyckade konserter. Visst blev det en del småmissar här och där, men på det hela taget gick det riktigt bra. Skulle ha stannat kvar och gjort program till de offentliga konserterna som vi har imorgon, men efter en halvtimme framför Publisher hade vi fortfarande inte lyckats klämma fram en enda kreativ idé så vi beslöt oss för att göra det hemma istället efter att vi vilat upp oss lite. I bilen på väg hem kom vi nog på hur vi ska göra. Vi kommer att vika programmet som ett brev och försluta det med lacksigill (lite pyssligt, men vi får se till att inte börja för sent imorgon så ska vi nog hinna). Vi adresserar det till vår värdfamilj - familjen Winter. När brevet sedan öppnas kommer det att vara från Faster Berta (som i föreställningen skickar vykort till vår familj). Hon får skriva något om att hon rest till Nordpolen med Polarexpressen och lyssnat på en konsert med tomteorkestern som spelade dessa låtar... sedan följer programmet. Undertecknat Faster Berta.

Just nu är jag fruktansvärt trött, men eftersom jag ogillar att sova på dagen blir det nog bara att slappa framför TV:n och ingen tupplur.

Etiketter: , , ,

 
Nedtecknat 14:30 Detta inlägg ¤


2 har kommenterat inlägget:


  • onsdag, december 06, 2006 6:19:00 em, Anonymous Anonym

    Låter som en bra ide ni kom på till sist. Blir säkert bra, sant det är lite pilleri jobb men sånt är alltid kul o göra sen blir det både roligare o personligare för dom som får det.

     
  • onsdag, december 06, 2006 9:04:00 em, Blogger Aradil

    Blir ungefär så i alla fall. Har hittat min gamla lackstämpel (eller vad det heter) med en g-klav på - den blir perfekt :)