lördag, januari 06, 2007
I fäders spår...
Hemresan bjöd på rätt så dåligt väder, i alla fall dag ett. Den allra första biten snöade det ymnigt och strax innan Östersund förbyttes nederbörden i regn vilket, tillsammans med den kalla vägbanan, innebar blixthalka. Vi hade bokat ett rum i Mora och incheckningen skulle ske mellan 17.00-19.00. Ganska snart insåg vi att vi inte skulle hinna och ringde och fick anvisningar om var vi kunde hitta nyckeln.

När vi till sist kom fram till Mora hade klockan hunnit bli nästan halv nio och magen skrek efter mat. Tyvärr visade det sig, när vi öppnade dörren till det rum vi blivit tilldelade, att man glömt städa efter de senaste gästerna. Ölburkar stod utspridda lite här och var och det var allmänt skräpigt på golvet. Vi lyckades efter lite detektivarbete ringa upp en kvinna som kom med nycklar till ett annat rum och så äntligen, strax innan 21.00, kunde vi lämna våra väskor och springa iväg för att leta mat.

Följande dag var vädret betydligt bättre. Solen sken och det gjorde ju att humöret hölls upp en del. Tyvärr misslyckades vi i våra försök att vara kulturella. Såväl Zorngården som Sundborn hade lyckats lägga sina visningar precis så att vi inte kunde vara med. Lite otur, men vi fick ju i alla fall gå en sväng utanför de vackra husen och njuta av solen.

I fäders spår... Zorngården

Här hittar du fler bilder!




Andra bloggar om: , , , , ,

Etiketter: , , , ,

 
Nedtecknat 19:16 Detta inlägg ¤


2 har kommenterat inlägget: