måndag, april 30, 2007
Grilljakt och plantering
Kryddväxter

Nu är balkongen i någorlunda presentabelt skick. Har skrubbat hela golvet och själva balkongen så fingrarna ömmar. Men det ömmar på ett härligt sätt när man ser resultatet av sina ansträngningar!

Jakten på grillen var fylld av prövningar. ÖoB hade en liten grill som vi var intresserade av men vi hittade varken förpackningar med densamma eller personal så vi fick leta vidare. På Harald Nyborg fanns också ett intressant exemplar. Personalen i butiken påstod att paketen fanns på lagret, vi skulle bara säga till i kassan. Kön ringlade sig lång och när vi väl kom fram möttes vi av uppgiften att grillen inte alls fanns på lagret - den var slutsåld. På Rusta hittade vi slutligen vad vi sökte. Fast prismärkningen var helt inkonsekvent så vi fick leta personal här också för att få reda på vad de egentligen ville ha för grillen. Nåja, det ordnade sig utan blodspillan så man får väl vara rätt så nöjd ändå.

Till balkonglådorna blev det Basilika, Rosmarin och Dragon i den ena (ska fylla på med gräslök eller persilja senare). I den andra blev det lila och vita Petunior. Lite för lite jord hade jag, men det får jag fixa till nästa helg.

Hoppas ni har en riktigt trevlig Valborgsmässoafton!


Andra bloggar om: , , , , , , , , ,

Etiketter: , ,

 
Nedtecknat 18:23 Detta inlägg ¤


3 har kommenterat inlägget: